Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Απόφαση της ΕΛΜΕ Θήρας για τη στάση των αιρετών στα ΠΥΣΔΕ

Απόφαση της ΕΛΜΕ Θήρας για τη στάση των αιρετών στα ΠΥΣΔΕ
για τον υπολογισμό κενών και πλεονασμάτων εκπαιδευτικού προσωπικού
Β’θμιας εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2013-2014

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, στη Σύρο σήμερα, η Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΠΥΣΔΕ Κυκλάδων, που θέμα έχει τον υπολογισμό κενών και πλεονασμάτων εκπαιδευτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το Σχ. Έτος 2013-2014, καλώντας τους συναδέλφους να συμμετάσχουν σε αυτήν.
Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην κινητοποίηση και απαιτούμε από τους αιρετούς εκπροσώπους συναδέλφους, να αρνηθούν να επικυρώσουν με την υπογραφή τους στα ΠΥΣΔΕ, τους πίνακες που θα συμπληρωθούν σύμφωνα με την εγκύκλιο 70607/Δ2/23-05-2013 για τον υπολογισμό των κενών-πλεονασμάτων του εκπαιδευτικού προσωπικού, οι οποίοι θα οδηγήσουν σε μετακινήσεις-απολύσεις συναδέλφων και στη διάλυση του δημόσιου σχολείου.
Κρίνεται δε, απαραίτητο οι αιρετοί εκπρόσωποι σε συνεργασία και συντονισμό με τις ΕΛΜΕ να παρευρίσκονται καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης των ΠΥΣΔΕ ώστε να ανατρέψουν τη λογική της συγκρότησης των πινάκων, όπως αυτή έχει αποφασιστεί από το Υπουργείο Παιδείας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο